Czy całodobowe wsparcie klienta jest dla Was ważne przy wyborze platformy?
Ostatnio zastanawiałem się, jak duże znaczenie ma dostępność obsługi klienta na platformach online. Szczególnie ważne wydaje mi się to, czy pomoc jest dostępna przez całą dobę, bo problemy techniczne albo pytania dotyczące konta nie zawsze pojawiają się w standardowych godzinach pracy. Natknąłem się na
gdzie wspomniano o całodobowym czacie na żywo, i to skłoniło mnie do zastanowienia się, czy taka funkcja rzeczywiście wpływa na poczucie bezpieczeństwa użytkownika. Czy dla Was wsparcie 24/7 jest jednym z ważniejszych kryteriów przy wyborze platformy? Korzystacie czasem z takiej pomocy, czy raczej zwracacie większą uwagę na przejrzystość strony, szybkość działania i łatwość znalezienia potrzebnych informacji?
4 Views

Dla mnie dostępność wsparcia 24/7 jest bardzo ważna, ponieważ często korzystam z takich platform w nietypowych godzinach. Kiedy pojawia się jakiś problem, na przykład z płatnością czy działaniem gry, chcę mieć pewność, że od razu uzyskam pomoc, a nie będę musiał czekać do rana. To daje poczucie bezpieczeństwa.